°C
dinsdag 23 juli 2024

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Tropical Bingo

Speeltuin Jeugdland Sportlaan 86, Hillegom

Speeltuinvereniging Jeugdland aan de Sportlaan 86 organiseert op woensdag 31 juli een Tropical bingo. De bingo begint om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Het evenement vindt buiten plaats. Neem je eigen picknickkleed of badhanddoek mee en wij maken er verder een feestje van. Voor leden van de speeltuin Jeugdland is het gratis, niet leden betalen 2,50. Opgeven kan: info@ac-media.nl of 0651841259.

Lees verder

Kinderrommelmarkt

Speeltuin Kindervreugd Prinses Marijkestraat 67, Hillegom

Terug van weggeweest is de Kinderrommelmarkt bij Speeltuin Kindervreugd. Dit jaar op 7 september kunnen kinderen hier een zakcentje verdienen met de verkoop van speelgoed en boeken waarop ze zijn uitgekeken. Reserveren van een plekje kan tot 8 augustus via: Aanmelden rommelmarkt Kindervreugd, zaterdag 10 augustus. (google.com)  

Lees verder

Pomp Concert

Hoftuin, Grote pomp Hoofdstraat, Hillegom

Het Cultureel Najaar wordt dit jaar geopend met een concert van de Hillegomse Harmonie Kapel bij de Pomp in Hillegom centrum. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de Maartenskerk. Aanvang 13.30 uur

Gratis
Lees verder

Kulturele Uitmarkt

Kulturele Raad Pr. Irenelaan 16, Hillegom, Zuid-Holland

Kulturele Uitmarkt in ons gebouw aan de Prinses Irenelaan 16 Hillegom. Vanaf 14.30 tot 17.00 uur kunt u via een cursus-informatiestand, korte optredens voor jong en oud, film, muziek én een drankje kennis maken met ons seizoensprogramma 2024-2025.

Lees verder

Start Najaarsfeesten Hillegom

Van 7 t/m 15 september zijn weer de jaarlijkse Najaarsfeesten. Harddraverij Vereniging Hillegom e.o. zal deze week weer veel evenementen organiseren. 

Lees verder

Kermis 2024

De kermis kan tijdens de Hillegomse Najaarsfeesten natuurlijk niet ontbreken. Ook dit jaar zijn er weer veel leuke attracties te vinden! Van 12 t/m 15 september kan iedereen hier weer van genieten.

Lees verder
Lees verder

Open Monumentendag

Tijdens open monumentendag zijn er diverse gebouwen in Hillegom geopend. Zoals 't Hof, De Kwekerij Veelzorg en diverse kerken.

Lees verder

Instuif opleidingsorkest HHooK

De Bestemming Juliana van Stolberglaan 18, Hillegom, Zuid-Hollamnd, Nederland

Wil je een blaasinstrument, blokfluit of slagwerk leren spelen of heb je al les en lijkt het je leuk om in een orkest te spelen geef je dan op voor de instuif opleidingsorkest & HARFA-muziekopleiding. Het wordt een gezellige middag en avond waarin we: muziek maken, je instrumenten kan horen en proberen, gezamenlijke maaltijd en een afsluitend concertje voor ouders en belangstellenden. Deelname is gratis.

Lees verder

Jeu de boules middag

Julianapark Oranjelaan 1, Hillegom

Open Hof organiseert een gezellige, Franse middag in het Julianapark in Hillegom. Als je net terug bent van vakantie uit Frankrijk, kun je nog een middag een beetje nagenieten in het park. Er kan deze middag jeu de boules gespeeld worden onder het genot van een drankje en muziek. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom. Kinderen kunnen geschminkt worden door 'Schmink Geluk'. Wie een praatje wil maken of andere mensen wil ontmoeten kan ook terecht in het park.

Lees verder

Amateur Speelfilm Festival Duin- en Bollenstreek 

Floralis Floralisplein 69, Lisse

Op zondag 6 oktober is alweer de derde editie van het Amateur Speelfilm Festival Duin- en Bollenstreek. Op dit unieke en vooral gezellige festival is iedereen welkom. Floralis gaat open om 09.00 uur en het festival start om 10.00 uur, we verwachten rond 17.30 uur klaar te zijn. Het festival wordt geopend door de burgemeester van Lisse; Mw Lies Spruit. De speelfilms worden live in de zaal gejureerd, er zijn mooie prijzen te winnen. Iedere filmmaker die een film heeft ingestuurd, krijgt een herinnering aan het festival. Filmliefhebbers en geïnteresseerden uit het hele land en België, die komen genieten van bijna 20 speelfilms, films gemaakt voor en door amateurs. Ook u bent van harte welkom, de toegang is €7.50. Voor meer informatie https://speelfilmfestival.nl/index.html

Lees verder

Duin en Bollen Vierdaagse

De 3e Duin en Bollen Vierdaagse wordt gehouden van 10 tot en met 13 oktober 2024. Nee, de herfstvakantie is veel later in oktober dus je kunt gewoon inschrijven. En ja, het is weer van donderdag tot en met zondag. Hoef je maar 2 dagen vrij te nemen.

Lees verder

Herdertjestocht

Henri Dunantplein Henri Dunantplein, Hillegom, Nederland

Een avond vlak voor Kerst, donker en koud. Toch zijn er buiten opgewekte kinderstemmen te horen. Een stoet trekt voorbij, zij volgen een lint van duizenden kaarsjes. Wat doen die nu buiten op dit uur? Wie zo’n bonte stoet voorbij ziet trekken, kan zomaar getuige zijn van een herdertjestocht. Een herdertjestocht is een soort speurtocht door je eigen dorp, langs verschillende plaatsen die ingericht zijn als decor van het Kerstverhaal. In dat decor worden delen van het Kerstverhaal nagespeeld of verteld. Dit jaar organiseren de 4 samenwerkende kerken in Hillegom weer een herdertjestocht. Een sfeervolle wandeling door het centrum van Hillegom waarbij het kerstverhaal uitgebeeld en beleefd wordt. Een leuke avond voor jong en oud. zaterdag 14 december: 18.00 uur

Lees verder

Kerstconcert HHK en Akoestix

Maartenskerk Kerkplein 1, Hillegom

Het belooft een sfeervol en afwisselend concert van de Hillegomse Harmonie Kapel te gaan worden. Aan dit concert werkt mee de Hillegomse vocale groep Akoestix. De deur gaat open om 19.30 uur. De toegang is gratis. Bekijk hier onze fotoreportage van het kerstconcert 2023.

Lees verder