°C
dinsdag 23 juli 2024

Ontstaan Hillegom Online

Sinds het wegvallen van HillegomNu, zijn Christiaan van Amerongen en Barry Out gestart met Hillegom Online. Sinds 1 februari 2010 zijn wij op www.hillegomonline.nl te vinden. In 2015 heeft Christiaan afscheid genomen van Hillegom Online. Door de komst van nieuwe vrijwilligers kunnen wij onze werkzaamheden nog steeds continueren.

Wat ons van anderen onderscheidt:

We maken foto- en filmreportages van activiteiten en gebeurtenissen in Hillegom, met een team van vrijwilligers. Naast Hillegom Online hebben we ook onze eigen banen of studies. Helaas kunnen we niet overal bij zijn, dus extra vrijwilligers zijn altijd welkom!

Vacatures

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die Hillegom Online willen ondersteunen. Denk hierbij aan:

– Fotografen
– Cameramannen/vrouwen
– Tekstschrijv(st)er
– Bestuursleden
– Helpende handjes

Lijk het jou leuk om je handen uit de mouwen te steken? Mail ons vrijblijvend via: redactie@hillegomonline.nl.

Zelf wat insturen? 

We kunnen niet overal bij zijn, dus je kunt ook zelf foto’s aanleveren, liefst met een kort verhaaltje erbij. Stuur je materiaal naar redactie@hillegomonline.nl.

Nieuws op Hillegom Online?

Organiseer je een evenement? Laat het ons weten! Na goedkeuring zetten we het in onze agenda en proberen we iemand te sturen. Stuur de informatie in via: redactie@hillegomonline.nl.

Wat doen wij voor jou?

Wij plaatsen uw nieuws- en persberichten van activiteiten die nog moeten komen en welke al geweest zijn. Ook proberen wij foto- en filmreportages te maken van activiteiten die plaats vinden in Hillegom. Hierdoor blijft u op de hoogte van wat er gaat gebeuren en wat er is gebeurt in Hillegom.

Dit kunnen wij uiteraard niet zonder vrijwilligers.

Auteursrechten

Wij beheren de rechten van de foto’s gemaakt door onze vrijwilligers. Verenigingen en vrijwilligersorganisaties mogen deze gebruiken met bronvermelding en een link naar onze site.

Copyright

Alle teksten op onze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Kopiëren zonder toestemming is niet toegestaan.

Adverteren

Adverteren op Hillegom Online? Je steunt ons en krijgt zichtbaarheid op een van de populairste sites van Hillegom.

Aankomende evenementen