Informatie

Ontstaan Hillegom Online
Sinds het wegvallen van HillegomNu, zijn Christiaan van Amerongen en Barry Out gestart met Hillegom Online. Sinds 1 februari 2010 zijn wij op www.hillegomonline.nl te vinden. In 2015 heeft Christiaan afscheid genomen van Hillegom Online. Door de komst van nieuwe vrijwilligers kunnen wij onze werkzaamheden nog steeds continueren.

Wat ons van anderen onderscheidt:
Wij proberen ons zo intensief mogelijk in te zetten voor het maken van foto- en filmreportages van activiteiten/gebeurtenissen binnen Hillegom. Dit doen we samen met een groep vrijwilligers!
Naast het vrijwillige werk dat wij aan Hillegom Online besteden, werken of studeren wij gewoon. Hierdoor kunnen wij helaas niet naar alle activiteiten, en kunnen wij extra vrijwilligers hard gebruiken.

“Vacatures”
Ondanks we met een leuke club vrijwilligers zijn,  zijn wij altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen versterken. Hillegom Online is op zoek naar:

– Fotografen
– Cameramannen/vrouwen
– Tekstschrijv(st)er

Beschikt u hierover, of heeft u iets waarmee u ons kunt versterken? Klik hier voor meer info. Of laat ons dit weten via: redactie@hillegomonline.nl

Wat kunt u voor ons doen?
Omdat het voor ons moeilijk is om vrijwilligers te werven vragen wij u, als bezoeker en/of organisator, om bij de activiteiten waarbij u aanwezig bent, foto’s te maken. Welk u naar ons op zou kunnen sturen.
Een fotoreportage vertelt een verhaal in foto’s. Ook is enige ondersteuning door middel van tekst nodig.
Uw nieuws- en persberichten kunt u sturen naar: redactie@hillegomonline.nl

Uw gemaakte foto’s kunt u sturen naar: reportage@hillegomonline.nl of via Wetransfer

Uw nieuws op Hillegom Online?
Hillegom Online is in de afgelopen 7 jaar flink gegroeid. Momenteel hebben wij een club van 7 vrijwilligers die met veel plezier op pad gaan om voor u het nieuws vast te leggen.

Gaat u binnenkort een evenement organiseren, schroom dan niet om contact op te nemen met onze redactie! Na goedkeuring zullen wij uw evenement opnemen in onze agenda, bij onze nieuwsitems en zullen wij proberen een vrijwilliger langs te laten komen.

Stuur uw nieuws in via: redactie@hillegomonline.nl.

Wat kunnen wij voor u doen?
Wij plaatsen uw nieuws- en persberichten van activiteiten die nog moeten komen en welke al geweest zijn. Ook proberen wij foto- en filmreportages te maken van activiteiten die plaats vinden in Hillegom. Hierdoor blijft u op de hoogte van wat er gaat gebeuren en wat er is gebeurt in Hillegom.

Dit kunnen wij uiteraard niet zonder vrijwilligers.

Waar kunt u ons vinden?
Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te vinden op de website www.hillegomonline.nl.

Digitalebestand Nabestellen
Mocht u een leuke foto op onze site vinden is het mogelijk om deze na te bestellen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en het kosten overzicht. Dit kunt u opvragen via: redactie@hillegomonline.nl.

*Bij het plaatsen in drukwerk of op websites is bronvermelding altijd verplicht. Hillegom Online behoudt de auteursrechten.

Reportages.
Van activiteiten binnen ons werkgebied plaatsen wij, als dat mogelijk is, een fotoreportage. Dit kunnen door onze vrijwilligers gemaakte reportages zijn, maar ook de door u aangeleverde foto’s.

Auteursrechten.
Hillegom Online beheert de auteursrechten van de op de website geplaatste foto’s die door onze vrijwilligers zijn gemaakt. Verenigingen en vrijwilligersorganisaties kunnen deze foto’s altijd kopieren van de website en op hun eigen website plaatsen. Wanneer een vereniging de foto’s van Hillegom Online dupliceert en plaatst op hun eigen site, dan hoort en moet het regeltje erin staan en is een directe link naar onze website verplicht.

Copyright
Op alle teksten op onze site berust copyright. Het is niet toegestaan om zonder toestemming teksten en foto’s te kopiëren. 

Foto’s versturen naar Hillegom Online.
Heeft u foto’s gemaakt welke u zou willen publiceren op Hillegom Online, dan kunt u deze naar de redactie versturen via redactie@hillegomonline.nl. Heeft u teveel foto’s om via het internet (per e-mail) te versturen?
Daarvoor hebben wij een gemakkelijke manier gevonden om toch een groter bestand (meerder foto’s) te kunnen versturen.

Dit werkt met WeTransfer. Wat een gratis service is waarmee u in één keer tot een maximum van 2000 MB (2GB) kunt versturen. Dit is veel meer dan dat de meeste e-mailprogramma’s aankunnen. Hoe u uw foto’s via ‘WeTransfer’ verstuurt leggen wij u graag stap voor stap uit!

Als de bovenstaande mogelijkheden niet werken kunt u uw foto’s altijd nog via een cd’tje of USB-stick langs onze vestiging komen brengen. Hiervoor zouden wij graag eerst een afspraak willen regelen, wat u kunt doen via: redactie@hillegomonline.nl.

Adverteren
Hillegom Online werkt uitsluitend met vrijwilligers, maar moet toch onkosten maken. Wij proberen rond te komen van giften en advertenties. Mocht u willen adverteren op Hillegom Online helpt u niet alleen Hillegom Online om voort te kunnen bestaan maar heeft u ook uw logo op 1 van de populairste websites van Hillegom.