SINTERKLAAS-NIEUWS 2021

2 min leestijd

Op 13 november komt Sinterklaas met de pieten aan in Hillegom. De boot legt rond 10.30 uur aan in de haven. Op deze pagina blijf je op de hoogte van al het Sinterklaas-Nieuws.

Route Sinterklaasintocht

Sinterklaas zal weer aankomen in de Haven. Vanuit hier zal er een gezellige optocht door het dorp plaatsvinden. Rond 11.15 uur zal Sinterklaas bij het Gemeentehuis worden onthaald door de burgemeester. Daarna zal de optocht verder door het dorp gaan. In de middag is er nog een Sintfestival bij het Fioretti College.

Kleurwedstrijd

Dit jaar is er weer een kleurwedstrijd. De kleurplaten zijn op de Hillegomse basisscholen uitgedeeld. Ook zijn ze te verkrijgen bij Plus Tolenaar en de Readshop. Je kan ook de kleurplaat hier downloaden en zelf uitprinten.

De kleurplaten mogen bij Sinterklaas worden ingeleverd bij het Sintfestival. Dit is op 13 november van 13.30 tot 15.30 bij het Fioretti College Hillegom.

Filmpjes

Van 8 t/m 12 november komen er elke dag voor de intocht weer filmpjes online.

De intocht


Aflevering 5

Aflevering 4

Aflevering 3

Aflevering 2

Aflevering 1

Nieuwsberichten

  • Hillegom is klaar voor Sinterklaas
    1 min leestijdHillegom – De dag dat Sinterklaas voet aan wal zet komt steeds dichterbij. Op zaterdag 13 november zal hij rond 10.30 uur aanleggen in de haven. Aansluitend zal er een tocht door het dorp gaan, zodat alle kinderen Sinterklaas en zijn pieten kunnen zien. De burgemeester zal Sinterklaas dit jaar ook weer op […]
  • Sint komt toch met de stoomboot in Hillegom aan
    1 min leestijdHillegom – De afgelopen dagen kwamen er verschillende berichten naar buiten over de intocht van Sinterklaas in Hillegom. Hierdoor is er onduidelijkheid ontstaan over de manier waarop de Sint en zijn pieten naar Hillegom komen. Na een spoedoverleg tussen de Sint en zijn pieten, gemeente en organisatiecomité, is besloten om zaterdag 13 november […]