Hillegom is klaar voor Sinterklaas

1 min leestijd

Hillegom – De dag dat Sinterklaas voet aan wal zet komt steeds dichterbij. Op zaterdag 13 november zal hij rond 10.30 uur aanleggen in de haven. Aansluitend zal er een tocht door het dorp gaan, zodat alle kinderen Sinterklaas en zijn pieten kunnen zien. De burgemeester zal Sinterklaas dit jaar ook weer op het bordes ontvangen. 

In de week voorafgaand aan de intocht zijn alle ontwikkelingen rondom de intocht te volgen via het Sinterklaas-nieuws. Is er echt al voor de intocht een piet op de kerktoren gespot? Volg het allemaal op Hillegomonline.nl/sinterklaas. Vanaf 8 november komt er iedere ochtend een video online. 

Glutenvrije pieten

De optocht zal dit jaar opgeleukt worden met verschillende soorten voertuigen. De Glutenvrije pieten rijden hierin mee met een opvallende TukTuk. Kinderen met een allergie zijn van harte welkom bij deze pieten. 

Sintfestival

Bij het Fioretti College Hillegom kan iedereen zijn/haar kleurplaat inleveren bij Sinterklaas en uiteraard ook met hem op de foto. De kleurplaat is op hillegomonline.nl/sinterklaas te downloaden of op de basisschool verkrijgbaar. Daarnaast zijn er, buiten onder het afdak van de fietsenstalling, allemaal leuke activiteiten. Iedereen is welkom tussen 13.30 en 15.30 uur. De discopiet zal zorgen voor gezellige dansmuziek waarop iedereen kan feesten. Bij de activiteiten bij het Fioretti is een qr-code vereist.