°C
dinsdag 23 juli 2024

Speeltuin Weerestein wil graag alle dagen open

Hillegom – Op Paaszaterdag opent de speeltuin het buitenspeelseizoen traditiegetrouw met Paasei-zoeken. Daarna is het de bedoeling dat de speeltuin iedere weekdag na schooltijd open is zodat de kinderen op een leuke en veilige plek in de wijk kunnen spelen.
De speeltuin kan echter alleen maar open als er voldoende toezicht is en dat is elk jaar weer een probleem.

Ook nu is het nog niet gelukt om voor alle dagen het toezichtrooster rond te krijgen en dat houdt dus in dat de speeltuin enkele dagen per week gesloten moet blijven. Vooral voor da maandag- woensdag- en vrijdag zijn er nog te weinig vrijwilligers om de speeltuin open te stellen. Dat laat u toch hopelijk niet gebeuren?

Hierbij doet het speeltuinbestuur een dringend beroep op u! Meld u alstublieft aan bij Diana@weerestein.nl , telefoon 06-46235776 en help de kinderen aan een veilige speelplek! Het gaat slechts om eens per veertien dagen voor ongeveer 2 uurtjes.
Meer informatie kunt u vinden op op www.speeltuinweerestein.nl/vrijwilligers.

Aankomende evenementen

Lees ook: