°C
zaterdag 13 juli 2024

Samen Gezond: ontmoetingen met een gezonde lunch

Hillegom Online – De nieuwe activiteit Samen Gezond is er voor mensen die openstaan voor nieuwe ontmoetingen en gezonder en fitter door het leven willen gaan. Op maandag 16 maart vindt van 10.00 tot 13.00 uur de eerste van acht bijeenkomsten plaats in Sportcentrum De Vosse, Vosselaan 152 Hillegom.

Elke bijeenkomst verzorgt Paul de Bree, buurtsportcoach bij SportSupport, een sportieve activiteit waaraan iedereen op zijn of haar niveau kan deelnemen. Daarnaast schuiven interessante sprekers op het gebied van een gezonde leefstijl aan om meer te vertellen over bijvoorbeeld lichaamsbeweging en voeding. Uiteraard is er ook ruimte voor kennismaken en bijpraten met elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee. De activiteit wordt wekelijks afgerond met het samen bereiden en nuttigen van een lekkere, gezonde lunch.

Lees ook: MeerBusiness Students Award

Samen Gezond is een gezamenlijk initiatief van WelzijnsKompas, Sportfondsen Hillegom en Hillegom in Beweging. De bijeenkomsten vinden plaats op maandag 16, 23 en 30 maart, 6 en 20 april, 4, 11 en 18 mei. De groep bestaat uit minimaal 8 tot maximaal 15 deelnemers. De kosten voor acht bijeenkomsten, inclusief lunch, bedragen 24 euro. Iedereen vanaf 23 jaar is welkom! Mocht het niet mogelijk zijn om aan de eerste editie Samen Gezond deel te nemen, dan is het mogelijk om aan te melden voor de volgende editie die in september start.

Voor aanmelding of meer informatie zie www.hillegominbeweging.nl of neem contact op met Carlijn French, buurtwerker WelzijnsKompas, 0252 757100 / info@welzijnskompas.nl

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Hillegom? Volg Hillegom Online op Facebook!

Aankomende evenementen

Lees ook: