°C
dinsdag 23 juli 2024

RACA Group organiseert buurtborrel

Hillegom – Op donderdag 13 februari heeft de RACA Group een buurborrel georganiseerd voor ondernemers van het industrieterrein Hillegom-zuid (o.a. Arnoudstraat). Het idee was om op een gezellige en ongedwongen manier kennis te maken met de andere ondernemers uit de buurt. In totaal waren ruim 50 mensen afgekomen op de uitnodiging van ondernemers Pieter en Michiel van Ravenstein van RACA.

Lees ook: MeerBusiness Students Award

Sinds 2017 gevestigd aan de Arnoudstraat

“Sinds onze verhuizing van de Satellietbaan naar de Arnoudstraat op 1 juni 2017 hadden wij het voornemen om kennis te maken met onze buren”, legt Pieter van Ravenstein uit. “Maar zoals dat gaat bij verhuizingen, komt er altijd weer iets anders tussen door. Gelukkig konden we nu alsnog ons voornemen inlossen en hebben we echt op een leuke manier onze buren leren kennen”.

RACA regelt het!

Als groothandel is RACA specialist in het leveren van batterijen en LED verlichting. Met o.a. ledpanelen, downlights en noodverlichting verkoopt RACA een compleet verlichtingsplan aan ondernemers. RACA bedient klanten zoals installateurs, bouwbedrijven en pandeigenaren in de gehele Benelux met haar eigen lichtspecialisten.

Duurzaam ondernemen

Vragen op het gebied van duurzaamheid zijn actueel voor iedere ondernemer en pandeigenaar. In 2020 is iedere ondernemer verplicht ledverlichting te gebruiken. In 2023 zal ieder kantoorpand label C gecertificeerd moeten zijn. Hoe realiseer je dat als ondernemer? RACA heeft zichzelf als doel gesteld om ondernemers te helpen bij het oplossen van dit vraagstuk onder meer d.m.v. ledverlichting.

Duurzame samenwerking

Samenwerken met de bedrijven uit de buurt ziet RACA ook als een voorbeeld van duurzaam ondernemen. “Het is belangrijk om je buren te leren kennen en dat contact te onderhouden”, aldus Michiel van Ravenstein. “De praktijk blijkt dat je veel aan elkaar kunt hebben. Qua kennis, producten en netwerk. Dus waarom de hele wereld afreizen als je die contacten ook om te hoek tot je beschikking hebt”. De borrel werd dan ook afgesloten met het voornemen om in het najaar van 2020 nogmaals een soortgelijke borrel te organiseren voor de buurtondernemers.

Meer informatie

Voor meer informatie over de RACA Group BV, toekomstige evenement het volledige assortiment producten kunt u kijken op www.raca.nl.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Hillegom? Volg Hillegom Online op Facebook!

Aankomende evenementen

Lees ook: