°C
zondag 14 juli 2024

Redesion speelt 50 jaar muziekhistorie in Solution

Hillegom – Rockcoverband Redesion speelt zaterdag 18 januari een avondvullend programma. Diverse nummers uit de afgelopen vijftig jaar passeren de revue in de kleine zaal van Solution (sportpark De Zanderij). Verwacht deze avond nummers van artiesten als Cream, Jimi Hendrix, Cream, ZZ Top en CCR. 

Redesion

Redesion is een coverband in de meest brede zin van het woord. De band is gebouwd op het fundament van metalband Esion, die de afgelopen 20 jaar op veel podia gespeeld heeft. Inmiddels hebben de heren wat wilde haren verloren. Twee jaar geleden hebben ze ervoor gekozen om zich te richten op Classic Rock. Deze diehard rockfans richten zich nu op kleine podia, kroegen en zelfs feesten en partijen.

Lees ook: Onthulling tijdelijk Holocaustmonument

Met een repertoire van 2,5 uur van Dire Straits, The Doors tot Smashing Pumpkins en Metallica zal het voor iedereen een feest der herkenning worden.

Het optreden is gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van ojc Solution.

Aankomende evenementen

Lees ook: