°C
dinsdag 23 juli 2024

Kerstsamenkomsten bij Open Hof Hillegom

Hillegom – Open Hof organiseert dit jaar een aantal samenkomsten rond Kerst. Op dinsdag 24 december is er om 21.00 uur een Kerstnacht-viering met veel ruimte voor het zingen van bekende kerstliederen onder begeleiding van een muziekgroep.

Kerstochtend, op woensdag 25 december, is er om 10.30 uur een Kerst-Gezinsviering. De naam zegt het al, de viering is geschikt voor iedereen, jong en oud. De jeugd heeft een grote rol in deze samenkomst. En natuurlijk zingen we bekende kerstliederen onder begeleiding van een muziekgroep.

Waarom Kerst?

Misschien denk je bij Kerst aan lekker eten, aan familie of aan een kerstboom. Maar waarom vieren we eigenlijk Kerst? Velen weten dat met Kerst de geboorte van Jezus wordt herdacht en gevierd. Waarom is die geboorte van Jezus zo belangrijk dat zelfs duizenden jaren later dit evenement nog gevierd wordt?! De geboorte van Jezus was en is voor veel mensen reden om elk jaar weer feest te vieren. Daaruit blijkt wel dat diezelfde Jezus voor veel mensen een belangrijk persoon is. Hij staat bekend als de Zoon van God, als Redder van de wereld, als Brenger van vrede. En dan is het niet gek dat men zijn geboorte wil vieren. Wat betekent de geboorte van Jezus voor jou en waarom vier jij Kerst?

Lees ook: Hillegom kiest voor zo min mogelijk restafval

Open Hof

Open Hof is een jonge moderne kerk en richt zich op mensen die meer willen weten over het christelijk geloof. Iedereen is van harte welkom bij Open Hof aan de Raadhuisstraat 3 in Hillegom.

Aankomende evenementen

Lees ook: