°C
donderdag 25 juli 2024

Kom gezellig eten bij Het Eetcafé van Open Hof!

Hillegom – Dinsdag 10 december is Het Eetcafé bij Open Hof in Hillegom weer geopend. Eet u vaak alleen? Kom dan andere Hillegommers ontmoeten en beleef een gezellige avond met elkaar aan de Raadhuisstraat 3. We eten deze keer allerlei lekkere winterse stoofschotels met een salade en natuurlijk een voor- en nagerecht. De kosten bedragen 5 euro per persoon. Maar mocht dit een belemmering zijn, dan kunt u zich toch aanmelden.

Lees ook: Breigroep zoekt nieuwe leden (en wol)

Het Eetcafé is geopend vanaf 17.30 uur. We starten met eten om 18.00 uur. Voor informatie en aanmelding kan men contact opnemen met Jasper Sierink op 06-11757889 of stuur een email aan eetcafe@openhof.com. Aanmelden kan tot en met vrijdag 6 december aanstaande.

Aankomende evenementen

Lees ook: