°C
woensdag 24 juli 2024

Breigroep zoekt nieuwe leden (en wol)

Hillegom – Al zo’n 10 jaar komt er een enthousiaste groep dames wekelijks bijeen in Plein28 om te breien en te haken. Deze breigroep maakt de meest prachtige dingen: sjaals, mutsen, kleden, kleertjes en knuffels. De stukken worden gemaakt voor een goed doel: een weeshuis in Polen waar ze het heel goed kunnen gebruiken.

Voor wie het ook leuk vindt om te breien is er altijd een plekje vrij in de groep. Voor wie niet graag breit maar wel wol over heeft: ook dit is van harte welkom. Loop gerust een keer binnen en kom gezellig kennis maken met de breigroep. De materialen zijn aanwezig.

  • Waar: Plein28, Henri Dunantplein 28 in Hillegom.
  • Wanneer: elke dinsdagmiddag 13.30 tot 15.00 uur.
  • Kosten: 1 euro per keer (voor uw kopje koffie of thee).
  • Aanmelden is niet nodig.

Lees ook: Hillegomse Emma van Gompel 2e bij Kids Model Benelux 2019

Voor meer informatie over de breigroep kan er contact opgenomen worden met Marije Pots, coördinator Plein28, m.pots@welzijnskompas.nl of 06-40644805.

Aankomende evenementen

Lees ook: