1 min leestijd

Hillegom – De Hillegomse Emma van Gompel, 12 jaar, is afgelopen zaterdagavond in Ahoy 2e geworden bij Kids Model Benelux 2019 in haar leeftijdscategorie. Afgelopen maart was de casting voor deze wedstrijd. Hier waren ruim 300 aanmeldingen voor. Uiteindelijk bleven er 40 kinderen over, verdeeld over vier leeftijdscategorieën van 6 t/m 15 jaar. Voor Emma was deze casting haar eerste fotoshoot ooit.

Lees ook: Eerste uitreiking mantelzorgcomplimenten 2019

Vanaf maart hebben de kindermodellen allerlei verschillende fotoshoots gehad bij verschillende fotografen in verschillende thema’s. Daarnaast waren er ook catwalk-lessen en video-opnames. Na iedere opdracht viel er iemand af. Afgelopen zaterdag in Ahoy maakte de jury de winnaars bekend. Ook liepen modellen in verschillende outfits op de catwalk. Emma behaalde de 2e prijs. 

Volg Emma op Instagram