°C
zaterdag 13 juli 2024

Eerste uitreiking mantelzorgcomplimenten 2019

Lisse – In Floralis in Lisse zijn op 18 november, uit naam van de gemeente en door WelzijnsKompas, de eerste 180 mantelzorgcomplimenten uitgereikt. De complimenten werden uitgereikt aan mantelzorgers uit Lisse en Hillegom. Het compliment is een vorm van waardering vanuit de Gemeente voor mantelzorgers die intensief en langdurig zorgen voor een naaste die ziek is of een beperking heeft.

Het compliment bestaat uit VVV bonnen van € 100. Het was een sfeervolle bijeenkomst, mede door de muzikale omlijsting van Jazzam. De mantelzorgers gingen geanimeerd met elkaar, met mensen van de gemeente en medewerkers van WelzijnsKompas in gesprek. Dit onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Waardevolle ontmoetingen die steunend en erkennend zijn.

Wethouder Langeveld uit Lisse reikte symbolisch één compliment uit aan een van de aanwezige mantelzorgers. Ze bemoedigde uiteraard de aanwezige mantelzorgers met waarderende en steunende woorden en door persoonlijk in gesprek te gaan.

Lees ook: VVD deelt bloembollen uit

Er volgen nog 3 uitreikmomenten in 2019. Alle mantelzorgers aan wie het compliment is toegekend, hebben hierover bericht gehad. Zij kunnen zelf kiezen op welk moment ze het ophalen.

  • Zaterdag 30 november van 10.00 – 13.00 uur bij Plein28 in Hillegom
  • Dinsdag 3 december van 12.00 – 15.00 uur bij Floralis in Lisse
  • Dinsdag 10 december van 17.00 – 20.00 uur bij Plein28 in Hillegom

Je kunt voor 2019 geen mantelzorgcomplimenten meer aanvragen! De sluitingsdatum was 1 november jl.

Aankomende evenementen

Lees ook: