Kom ook naar het Repair Café!

1 min leestijd

Hillegom – De vrijwilligers van het Repair Café staan weer klaar om iedereen te helpen. Op zaterdag 7 december van 13:00 tot 15:00 uur zijn de vrijwilligers van het Repair Café weer aanwezig in Plein28, Henri Dunantplein 28 in Hillegom. Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren.

In Plein28 is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Iedereen kan bijvoorbeeld kleding, kleine meubels, elektrische apparaten en speelgoed meenemen om te repareren. Er valt altijd wat te leren en wat te lachen. Wie niets meeneemt om te repareren, kan voor de gezelligheid een bezoek brengen aan het Repair Café, meehelpen bij een reparatie van iemand anders en/of genieten van een kopje koffie.

Lees ook: Hillegomse Emma van Gompel 2e bij Kids Model Benelux 2019

Neem voor vragen contact op met Marije Pots, coördinator Plein28 m.pots@welzijnskompas.nl / 06-40644805 . Kijk voor meer informatie op: www.repaircafe.nl / www.plein28.nl