°C
maandag 15 juli 2024

Samenkomst Open Hof in Hillegom

Hillegom – Zondag 1 december om 10.30 uur houdt Open Hof haar wekelijkse samenkomst aan de Raadhuisstraat 3 in Hillegom. Ben je benieuwd en vind je het leuk om de samenkomst in Open Hof bij te wonen? Je bent van harte welkom!

Aan het begin van de “feestmaand” van het jaar, denken we in Open Hof na over het thema ‘eenzaamheid’. Wat zegt de bijbel over eenzaamheid en op welke manieren kunnen we elkaar juist opzoeken en gezelschap bieden in deze tijd van feesten en gezelligheid? Ewoud Holsappel spreekt over dit thema aan de hand van een persoon uit de bijbel die ook veel met eenzaamheid te maken had.

Lees ook: Eerste uitreiking mantelzorgcomplimenten 2019

Open Hof is de laagdrempelige en gezellige geloofsgemeenschap. Er is een creche en kinderprogramma voor de kids. Voor meer informatie: www.openhof.com

Aankomende evenementen

Lees ook: