°C
woensdag 24 juli 2024

Feestelijk slot jubileumjaar Hillegomse Harmonie Kapel

Hillegom – Praktisch alle leden met aanhang waren op het galafeest op 1 november van de 125-jarige Hillegomse Harmonie Kapel. Op 1 november 1894 werd deze nog altijd bruisende vereniging opgericht. Bij aankomst werd iedereen op de gevoelige plaat vastgelegd door Connie en Hans Heuseveldt als speciaal aandenken van dit jaar.

De zaal van de Bestemming was omgetoverd in een sfeervolle danszaal door Eva Rusman en haar team van de jubileumcommissie. In zijn openingswoord memoreerde voorzitter Paul van Ommeren de bijzondere gebeurtenissen van dit volle jubileumjaar: het ontvangen van de Erepenning van de gemeente Hillegom, de uitvoeringen met het KLM orkest in De Vosse en met Concordia in Maaseik, België. Hij bedankte alle leden voor hun enthousiasme om overal aan mee te doen. Hij bedankte in het bijzonder Henry, Eva en haar jubileumcommissie en Jeffrey, als dj in Maaseik.

Tot slot nodigde de voorzitter alle cursisten, die de afgelopen weken de door Ilse en Angela gegeven danslessen hadden gevolgd, uit om het feest te openen. Judith van Drunen met haar vierkoppige band zorgde ervoor dat de dansvloer de hele avond druk bezet was. In de pauzes zorgde Jeffrey voor muzikale opvulling.

Lees meer: Tussenevaluatie HLTsamen.

Het was een bijzondere afsluiting van het jubileumjaar van de Hillegomse Harmonie Kapel. De HHK gaat nu weer over tot de orde van de dag. Er staan onder andere twee kerstconcerten in de planning. Deze vinden plaats in de Bestemming op zaterdagavond 21 december en zondagmiddag 22 december, als matineevoorstelling.

Aankomende evenementen

Lees ook: