Open ateliers bij ‘De School’ tijdens de Nationale Kunstweek

1 min leestijd

Hillegom – Van 9 t/m 17 november staat heel Nederland in het teken van beeldende kunst tijdens de Nationale Kunstweek 2019. Bij Stichting Kunstenaarscollectief ‘De School’ in Hillegom doen diverse kunstenaars mee.

Ell Geeh: fotograaf, installaties en projecten in de buitenlucht;

Josée van Schuppen: schilderijen;

Corine Buskop: illustratief, monumentale vormgeving;

Ineke Huijerman: schilderijen en tekeningen.

Lees ook: Welkom bij Soroptimistclub Lisse-Bollenstreek.

De Nationale Kunstweek is een uitstekende aanleiding om niet alleen te kijken naar kunst maar ook om met een van onze kunstenaars te praten over zijn werk en carrière. Hun ateliers zijn opengesteld voor publiek op de dagen: di-wo-vr-za-zo van 14.00u-17.00u. Zo zetten we samen beeldende kunst extra in de schijnwerpers! Adres: Mariaoord, Mariastraat 28, 2181 CT Hillegom. Meer info over de betreffende kunstenaars: www.deschoolhillegom.nl en op de site: www.kunstweek.nl