°C
dinsdag 16 juli 2024

HOZO organiseert Meet and Greet in Parkwijk

Hillegom – Op 5 november organiseert HOZO een Meet and Greet in Parkwijk. Dit evenement is speciaal voor mensen die willen werken of leren in de zorg, toe zijn aan een nieuwe uitdaging of zich als vrijwilliger willen inzetten voor de ouderen in Hillegom.

Tijdens deze middag kunnen geïnteresseerden tussen 16:00 uur en 18:00 uur op een leuke en informele manier kennismaken met HOZO. De medewerkers vertellen graag welke mogelijkheden er binnen HOZO op het gebied van werken en leren zijn en waarom zij hun werk zo leuk vinden.

Lees ook: Open ateliers bij ‘De School’ tijdens de Nationale Kunstweek.

Ook mensen zonder ervaring of diploma zijn van harte welkom om tijdens de Meet and greet te ontdekken of werken of leren in de zorg iets voor hen is.    

Datum: dinsdag 5 november 2019; tijd: 16:00 – 18:00 uur; locatie: woonzorgcentrum Parkwijk, Parklaan 2, 2181 DB Hillegom.

Aankomende evenementen

Lees ook: