Jonge talentvolle bands op podium bij Solution

1 min leestijd

Hillegom – In Solution (Sportpark De Zanderij) staan zaterdag 26 oktober vanaf 21.00 uur twee jonge talentvolle livebands op het podium: Cypre en MoltonGrove. Cypre is een alternatieve rockband afkomstig uit Amsterdam. De act is bij elkaar gekomen op de muziekopleiding PACT. Daar begonnen de bandleden met het schrijven van eigen werk.

De drie dames en twee heren hebben hun verschillende muzieksmaken samengevoegd om zo te komen tot de heavy sound van Cypre. De energieke en afwisselende show van de band geeft het publiek iets om twee keer over na te denken. Maar ook iets om goed op los te kunnen gaan. De band is beïnvloed door artiesten als Queen, Toll en Queens of the Stone Age.

Lees ook: Op weg naar eerste HLT-Beursvloer 2019.

MoltonGrove komt uit Amsterdam en begeeft zich op muzikaal vlak op de wat ruigere paden. De band mixt sterke riffs met atmosferische melodieën en gooit stijlen als doom, punk en grunge op de grote hoop om uiteindelijk tot een stevig compact eigen geluid te komen.

Het livecafé is gratis toegankelijk. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van ojc Solution