°C
dinsdag 23 juli 2024

Op weg naar eerste HLT-Beursvloer 2019

Hillegom – Handelen met gesloten beurs, samenwerken en mooie verbindingen leggen. Dit gebeurt allemaal op de eerste HLT-Beursvloer die de HLT-Uitdaging organiseert op donderdag 31 oktober 2019 van 17.00 tot 19.00 uur bij CNB in Lisse. De HLT-Beursvloer is er voor elk bedrijf en elke vereniging, stichting, burgerinitiatief of maatschappelijke instelling in de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen.

HLT-Beursvloer door de HLT-Uitdaging

De HLT-Uitdaging biedt vrijwilligersorganisaties- en initiatieven, stichtingen, verenigingen, maatschappelijke organisaties, scholen, gemeenten en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Dit gebeurt het hele jaar door via de website www.hltuitdaging.nl, maar ook één keer per twee jaar tijdens de Beursvloer. Verenigingen, stichtingen en burgerinitiatieven hebben vaak weinig geld. Ze kunnen spullen, extra menskracht en (specialistische) kennis goed gebruiken om hun werk eenvoudiger en/of duurzamer te kunnen uitvoeren en hun doelen sneller te realiseren. Met het evenement Beursvloer helpt de HLT-Uitdaging daarbij door mooie en effectieve verbindingen met het bedrijfsleven te leggen. Verbindingen met impact!

Tipje van de sluier

Al ruim 50 vragen vanuit verschillende stichtingen, verenigingen, clubs zijn aangemeld bij de HLT-Uitdaging voor de eerste Beursvloer op 31 oktober. Maar er kan nog veel meer bij! Ook hebben zich al ondernemers met een specifiek aanbod gemeld.

Tot 27 oktober kunt u nog vragen/wensen indienen

Heeft u als vrijwilligersorganisatie, stichting, vereniging of maatschappelijke instelling vragen of wensen waarvan u denkt dat ondernemers daarbij kunnen helpen met kennis, menskracht of materialen? Meld deze aan via onze website www.hltuitdaging.nl “aanmelden vraag&aanbod”. U maakt extra kans op een geslaagde Match wanneer u een leuke of ludieke “tegenprestatie” aanbiedt. Na registratie van uw vragen/wensen nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn op 31 oktober a.s. Op deze website vind u alle informatie over de Beursvloer.
Inspiratie opdoen? Kijk op de website wat uw collega organisaties aangevraagd hebben met welke tegenprestatie.

Bedrijven en ondernemers geven aan de maatschappij

Bedrijven en ondernemers zijn vaak op zoek naar een manier waarop zij hun steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij. Dat dit niet altijd hoeft in de vorm van financiële sponsoring, laat de HLT-Uitdaging met de Beursvloer zien. Hier krijgen bedrijven en ondernemers de mogelijkheid om bijvoorbeeld tijd vrij te maken voor een stichting om kennis te delen die de ondernemer in huis heeft. Of juist mankracht beschikbaar stellen om een burgerinitiatief te helpen. Ook kan een vereniging blij worden gemaakt met spullen die het bedrijf over heeft. Dat zorgt er ook meteen voor dat de spullen niet worden weggegooid, maar een tweede leven krijgen (duurzaamheid).

Lees ook: Zorg- en Welzijnsbeurs in Bloemswaard.

Samen wordt gekeken wat de vereniging, stichting of het burgerinitiatief voor het bedrijf of de samenleving terug kan doen. Zo vormen zich mooie verbindingen, matches. Deze matches vertegenwoordigen een maatschappelijke waarde en worden tijdens de Beursvloer in de spotlight gezet. Over de uitvoering van matches plaatst de HLT-Uitdaging berichten op social media. Dit zorgt voor veel positieve aandacht voor alle deelnemers en het stimuleert anderen om ook vraag of aanbod in te dienen.

Aankomende evenementen

Lees ook: