°C
dinsdag 23 juli 2024

Zorg- & Welzijnsbeurs in Bloemswaard

Hillegom – Wethouder Karin Hoekstra opent op zaterdag 26 oktober om 11.00 uur de Zorg- & Welzijnsbeurs in Zorgcentrum Bloemswaard en Dienstencentrum Elsbroek. Ook dit jaar hebben veel ondernemers en organisaties enthousiast gereageerd op het gezamenlijke initiatief van HOZO en AC Media & Events. Velen hebben zich als standhouder voor de beurs aangemeld. Omdat de Zorg- & welzijnsbeurs is gericht op zorg, welzijn en lifestyle, biedt de beurs een leuke mix van informatie, workshops en allerlei producten. Ook zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar en verzorgt HOZO een proeverij.

De line-up van de Zorg- en Welzijnsbeurs

Inmiddels zijn de meeste standhouders bekend. De line-up: HOZO, ErgoZorg, Juna yoga, Fysiotherapie Elsbroek, PLUS Tolenaar, Newstyle meubelen, Oriflame,
Van der Putten & Dunweg, The Readshop, Syl’s Fashion, Mondzorg Hillegom, SportSupport, Van Egmond Zorgaanpassing, Enjoy Fashion, Healthcoach Marjolein,
Beter Horen, Innerbeingcentrum, De Voedietist, KBO, Tupperware, Kunstzinnige Therapie Hillegom, Haarstudio Elsbroek, M Way dameskleding, Oiled by Judith, Novus Lifestyle, Autizorg, Marente, Energetix, Loft en Optidee.

Lees ook: Oogstmarkt op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek.

Voor de kinderen is Rainbow Parties aanwezig met schmink, glittertattoos en naambandjes. En, om 13:30 uur en 15:00 uur komt Sneeuwwitje op bezoek. Wie wil er nu niet met haar op de foto.

Tussen 11:00 en 16:00 uur is iedereen van harte welkom in Bloemswaard en Dienstencentrum Elsbroek. De beurs is gratis toegankelijk. 

Aankomende evenementen

Lees ook: