Oogstmarkt op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek

Hillegom – Pluk de allerlaatste appels en peren uit de boom bij de Olmenhorst in Lisserbroek op zondag 27 oktober. Met een gezellige Oogstmarkt sluiten zij deze dag het plukseizoen sfeervol af. Op de markt staan standhouders met duurzame, natuurlijke en handgemaakte producten voor in en om het huis.

De Oogstmarkt

Kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuin, een ritje maken op de pony, geschminkt worden of in de zweefmolen en boogschieten. Bij Hiro Natuurlijk Wonen op het landgoed kunnen jong en oud leren om met leem te werken en bij Kaarsenmakerij Willemijn kun je zelf je kaarsje dompelen. De huifkar met trekpaard Jos rijdt rondjes over het landgoed en ook kan je wandelen tussen de bomen. Ook is er genoeg te eten en drinken met voor ieder wat wils.

Lees ook: HOZO presenteert ‘HOZO Gezond’ op de zorg- en welzijnsbeurs.

De markt vindt plaats van 10 tot 16 uur. De entree is gratis. Voor parkeren vraagt de Olmenhorst een kleine vergoeding. Het adres: Landgoed de Olmenhorst, Lisserweg 481 Lisserbroek.