HOZO presenteert ‘HOZO gezond’ op de Zorg- & welzijns-beurs

Hillegom – Op zaterdag 26 oktober organiseert HOZO een Zorg- en welzijnsbeurs in Bloemswaard en Dienstencentrum Elsbroek. HOZO is zelf ook op de beurs vertegenwoordigd. Diverse medewerkers geven informatie over zorg, welzijn, ondersteuning en de HOZO Servicepas. Ook is er een stand met informatie over werken en leren bij HOZO. 

HOZO gezond

Tijdens de beurs lanceert HOZO tevens de campagne ‘HOZO gezond’. In het kader daarvan worden er gratis gezonde hapjes uitgedeeld. Deze campagne is onderdeel van een regionale campagne, die later dit jaar van start gaat.

Lees ook: Samen – sporten – doen.

De beurs is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden.

  • Datum: 26 oktober 2019;
  • Tijd: 11:00 – 16:00 uur;
  • Locatie: Bloemswaard en Dienstencentrum Elsbroek, Garbialaan 3/Abellalaan 1, Hillegom