Basisschool de Giraf sponsort KiKa

Hillegom – Op 21 juni werd op basisschool de Giraf de jaarlijkse Sponsorloop gehouden. Dit jaar zamelde de school geld in voor de Run for KiKa marathon in New York, waar oud-leerling Dennis Langelaan aan meedoet. Met €5.582,72 euro heeft hij, dankzij de sponsorloop van zijn oude basisschool, het hoogste bedrag van alle deelnemers ingezameld.

De sponsorloop is een jaarlijks terugkerend evenement, wat plaatsvindt aan het einde van het schooljaar. Alle kinderen van de Giraf vragen aan familie, vrienden en iedereen die ze maar kunnen vinden om hun te sponsoren. Tevens zijn er diverse plaatselijke bedrijven die het goede doel van de Giraf sponsoren.

Run for KiKa Marathon 2019

Dit jaar is 55% van de opbrengst geschonken aan het goede doel. Oud leerling van basisschool de Giraf, Dennis Langelaan, doet in november mee aan de Run for KiKa Marathon 2019. Vorig jaar heeft hij zijn oude basisschool benadert met de vraag of de Giraf zijn initiatief kon sponsoren.

Lees ook: Ook dit jaar weer veel te doen op Zorg- en Welzijnsbeurs.

Eindbedrag

Vrijdag 27 september heeft de Giraf tijdens de weeksluiting waarbij alle kinderen aanwezig waren vol trots de cheque met het eindresultaat overhandigd aan Dennis. Het bedrag dat de kinderen van de Giraf bij elkaar gelopen hebben voor KiKa is €5.582,72. Dennis was sprakeloos, dankbaar en enorm trots op de kinderen die zo hun best hebben gedaan om dit mooie bedrag bij elkaar te krijgen voor KiKa. Daarnaast vertelde hij dat hij, mede dankzij de kinderen van de Giraf, het hoogste bedrag heeft ingezameld voor KiKa van alle deelnemers die meedoen aan de marathon in New York.