°C
dinsdag 16 juli 2024

Ook dit jaar weer veel te doen op zorg- & welzijnsbeurs

Hillegom – Op zaterdag 26 oktober is er een grote Zorg- en welzijnsbeurs in Bloemswaard en Dienstencentrum Elsbroek. Ook dit jaar hebben veel ondernemers en organisaties enthousiast gereageerd op het gezamenlijke initiatief van HOZO en AC Media en zich als standhouder voor de beurs aangemeld.

Zorg- en Welzijnsbeurs

Omdat de Zorg- & welzijnsbeurs is gericht op zorg, welzijn en lifestyle, biedt de beurs een leuke mix van informatie, workshops en allerlei producten. Ook zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar en verzorgt HOZO een proeverij.

Inmiddels zijn de meeste standhouders bekend. De line up: HOZO, ErgoZorg, Juna yoga, Fysiotherapie Elsbroek, PLUS Tolenaar, Newstyle meubelen, Jafra Cosmetics,
Van der Putten & Dunweg, The Readshop, Anja’s Creaties, Mondzorg Hillegom, SportSupport, Van Egmond Zorgaanpassing, Enjoy Fashion, Healthcoach Marjolein,
Beter Horen, Innerbeing, De Voedietist, KBO, Tupperware, Kunstzinnige Therapie Hillegom, Haarstudio Elsbroek, M Way dameskleding, Oiled by Judith, Novus Lifestyle, Autizorg, Marente, Energetix, Loft en Optidee.

Lees ook: Nationale voorleeslunch voor senioren.

Voor de kinderen is Rainbow Parties aanwezig met schmink, glittertattoos en naambandjes. En, om 13:30 uur en 15:00 uur komt Sneeuwwitje op bezoek!

Tussen 11:00 en 16:00 uur is iedereen van harte welkom in Bloemswaard en Dienstencentrum Elsbroek. De beurs is gratis toegankelijk. 

Datum: 26 oktober 2019; tijd: 11:00 – 16:00 uur; locatie: Bloemswaard en Dienstencentrum Elsbroek, Garbialaan 3/Abellalaan 1, Hillegom

Voor meer informatie: Martine van Dijk, m.vandijk@hozo.nl, 0252 – 576 500 of Annemiek Cornelissen, acornelissen@snelnet.net, 06 – 518 41 259.

Aankomende evenementen

Lees ook: