Nationale Voorleeslunch voor senioren

Hillegom – De eerste vrijdag in oktober is jaarlijks uitgeroepen tot Nationale Ouderendag. Op vrijdag 4 oktober kunnen ouderen tijdens de Nationale Voorleeslunch in heel Nederland luisteren naar het Nationale Voorleeslunchverhaal van Maarten Spanjer. Ook in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1) zijn senioren van harte welkom, waar wethouder Fred van Trigt komt voorlezen. De gratis voorleeslunch is van 11:30 – 13:00 uur. Het is noodzakelijk dat je je van tevoren aanmeldt. Dat kan bij de servicebalie van je Bibliotheek.

Ook kun je je online aanmelden via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl 

Het Nationale Voorleeslunchverhaal 2019, dat speciaal door schrijver en acteur Maarten Spanjer voor de Nationale Voorleeslunch werd geschreven, zal zich afspelen tegen de achtergrond van de wedstrijd tussen Ajax en Benfica in 1969. Een wedstrijd die gespeeld werd in bitterkoude omstandigheden.

Lees ook: Gratis energiescan voor bedrijven.

Over de Nationale Voorleeslunch

De eerste vrijdag in oktober is jaarlijks uitgeroepen tot Nationale Ouderendag. Op vrijdag 4 oktober kunnen ouderen tijdens de Nationale Voorleeslunch in heel Nederland luisteren naar het Nationale Voorleeslunchverhaal. Ook in verschillende vestigingen van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland zijn senioren van harte welkom.

Vrijdag 4 oktober | 11:30 – 13:00 uur | Gratis | Senioren vanaf 65 jaar

De Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1