Gratis energiescan voor bedrijven

1 min leestijd

Hillegom – Gemeente Hillegom wil energiebesparing bij bedrijven stimuleren met een gratis energiescan.  Hiervoor is een budget van  € 20.000,- beschikbaar gesteld om samen met de Omgevingsdienst West-Holland aan bedrijven kosteloos een energiescan aan te bieden.

Energie-efficiënt ondernemen

Duurzaam ondernemen biedt volop kansen en genereert een hogere toekomstwaarde. Om energie-efficiënt te ondernemen helpt de gemeente de bedrijven om hun energieverbruik in kaart te brengen. Bij een energiescan komt adviesbureau Klimaatroute bij u langs en brengt samen met u uw huidige energiesituatie in kaart. De energiescans geven inzicht in haalbare en betaalbare energiebesparende maatregelen.De ervaring leert dat er gemiddeld 30% bespaard kan worden op de energierekening!

Aanmelden                                         

Wilt u ook bewustere keuzes maken in uw bedrijf en daarnaast energie en geld besparen? Is uw bedrijf gevestigd in de gemeente Hillegom en is uw energieverbruik per jaar lager dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas? Dan kunt u in aanmerking komen voor een gratis energiescan.

U kunt zich aanmelden via het digitale aanmeldformulier dat staat op www.odwh.nl.

De Omgevingsdienst beoordeelt vervolgens namens de gemeente uw aanvraag. De gemeente betaalt de kosten van deze scans voor de eerste bedrijven die zich aanmelden. Er is een beperkt budget, dus OP=OP!

Lees ook: Terugblik op ZomerPlein.

Voor meer informatie over de gratis energiescan, kijk eens opwww.odwh.nl

Heeft u toch nog vragen, neem dan contact op met Team Duurzaamheid, Omgevingsdienst West Holland via duurzaam@odwh.nl of via het nummer 071- 4083300.