Met wie matcht u op de Beursvloer 2019?

2 min leestijd

Lisse – Handelen met gesloten beurs, samenwerken en mooie verbindingen leggen. Dit gebeurt allemaal op de eerste HLT- Beursvloer die de HLT Uitdaging organiseert op donderdag 31 oktober 2019 van 17.00 tot 19.00 uur bij CNB in Lisse. De HLT Beursvloer is er voor elk bedrijf en elke vereniging, stichting, burgerinitiatief of maatschappelijke instelling in de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen.

HLT Beursvloer door de HLT Uitdaging

De HLT Uitdaging biedt vrijwilligersorganisaties- en initiatieven, stichtingen, verenigingen, maatschappelijke organisaties, scholen en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Dit gebeurt het hele jaar door via de website www.hltuitdaging.nl maar ook één keer per twee jaar tijdens de Beursvloer. Verenigingen, stichtingen en burgerinitiatieven hebben vaak weinig geld. Ze kunnen spullen, extra menskracht en (specialistische) kennis goed gebruiken om hun werk eenvoudiger en/of duurzamer te kunnen uitvoeren en hun doelen sneller te realiseren. Met het evenement Beursvloer helpt de HLT Uitdaging daarbij door mooie en effectieve verbindingen met het bedrijfsleven te leggen. Verbindingen met impact!

Bedrijven en ondernemers geven aan de maatschappij

Bedrijven en ondernemers zijn vaak op zoek hoe zij hun steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij. Dat dit niet altijd hoeft in de vorm van financiële sponsoring, laat de HLT Uitdaging met de Beursvloer zien. Hier krijgen bedrijven en ondernemers de mogelijkheid om bijvoorbeeld tijd vrij te maken voor een stichting om kennis te delen die de ondernemer in huis heeft. Of juist mankracht beschikbaar stellen om een burgerinitiatief te helpen. Ook kan een vereniging blij worden gemaakt met spullen die het bedrijf over heeft. Dat zorgt er ook meteen voor dat de spullen niet worden weggegooid, maar een tweede leven krijgen (duurzaamheid).

Samen wordt gekeken wat de vereniging, stichting of het burgerinitiatief voor het bedrijf of de samenleving terug kan doen. Zo vormen zich mooie verbindingen, matches. Deze matches worden tijdens de Beursvloer in the spotlight gezet. Over de uitvoering van matches plaatst de HLT Uitdaging berichten op social media. Dit zorgt voor veel positieve aandacht voor de deelnemers en het stimuleert anderen om ook vraag of aanbod in te dienen.

Lees ook: Aanmelden voor de Dag van de Mantelzorg.

Gaat u de uitdaging aan op 31 oktober?

Heeft u als vrijwilligersorganisatie, stichting, vereniging of maatschappelijke instelling vragen of wensen waarvan u denkt dat ondernemers daarbij kunnen ​helpen met kennis, menskracht of materialen? Meld u aan via onze website voor onze workshop Goede Zaken ter voorbereiding op de Beursvloer. Op 26 september in Sassenheim en op 1 oktober in Lisse. Op onze website vindt u ook alle informatie over de Beursvloer. Wij nodigen u van harte uit om vervolgens aanwezig te zijn op 31 oktober a.s. Heeft u als ondernemer nog materialen over of wilt u kennis beschikbaar stellen of een klus uitvoeren? Graag zien wij uw aanbod tegemoet via onze website. Daar vindt u ook meer informatie over de Beursvloer. Graag tot ziens op 31 oktober 2019!