Voorleesuurtje op de woensdagmiddag in de bieb

1 min leestijd

Hillegom – Wat doe jij op woensdagmiddag? Je gaat naar het voorleesuurtje in de Bibliotheek! Vanaf woensdag 18 september lezen we elke woensdag van 15:00 – 15:30 uur voor aan jonge kinderen in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32), Haarlem Noord (Planetenlaan 170), Haarlem Oost (Leonard Springerlaan 5), Haarlem Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2), Bennebroek (Kerklaan 6) en Hillegom (Sportlaan 1). Het voorleesuurtje is voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar en is gratis bij te wonen. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.

Lees ook: Musical ‘Love Actually’ zoekt koorleden en kindercast.

Voorleesuurtje

Wat is er fijner dan luisteren naar een gek, leuk, spannend of mooi verhaal? Voorlezen aan jonge kinderen stimuleert de taalontwikkeling en prikkelt de fantasie. Elke week behandelen we een nieuw thema! Soms gaan we in op iets dat heel actueel is, een andere keer pakken we gewoon een superleuk boekje uit de kast. De voorleesvrijwilligers zoeken de boeken voor het voorleesuurtje met veel zorg uit. Kom samen met je (klein)kind gezellig luisteren naar de mooiste verhalen en leer nieuwe kinderboekenschrijvers kennen. Neem na afloop een flinke stapel boeken mee naar huis voor nog meer voorleesplezier.

Voor meer informatie: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Elke woensdag van 18/09/19 t/m 24/06/20 | 15:00 – 15:30 uur | Gratis | Kinderen 4 t/m 6 jaar