°C
dinsdag 23 juli 2024

MUSICAL ‘LOVE ACTUALLY’ ZOEKT KOORLEDEN EN KINDERCAST

Hillegom – De repetities voor MuBo’s jubileumproductie musical ‘Love Actually’ zijn in volle gang. Afgelopen vrijdag is ook het koor begonnen. Op dit moment is MuBo op zoek naar extra koorleden én kinderen tussen de 8 en 16 jaar die aan deze voorstelling willen meewerken.

Musical ‘Love Actually’

Muziektheaterproductie ‘Love Actually’ is gebaseerd op de iconische feel good movie met dezelfde titel, en volgt de belevenissen van een aantal personen die allemaal op hun eigen manier liefde en vriendschap beleven in de dagen vlak voor Kerst. Terwijl aanvankelijk alle verhaallijnen los van elkaar lijken te staan, blijkt gaandeweg dat er heel veel diepere verbanden zijn, met als hoogtepunt de grote feestelijke kerstvoorstelling waarbij iedereen aanwezig is.

De voorstellingen zullen met live orkest worden gespeeld op 27, 28 en 29 december 2019 ergens in de bollenstreek.

Lees ook: Cultuurfestival Hillegom.

Repetities en aanmelding

De repetities voor het koor zijn om de twee weken op vrijdag, gezamenlijk met de cast. De repetities voor de kindercast starten over een aantal weken. Deze vinden plaats op vrijdag tussen 17:30 en 19:30 uur in Hillegom. Daarnaast repeteren het koor en de kindercast een paar maal met de volwassenen mee in het weekend. Ervaring in zang en toneelspel is handig, maar niet vereist. Stichting MuBo maakt op professionele wijze theatervoorstellingen met amateurs uit de Duin- en Bollenstreek. Laagdrempelig, maar wel strevend naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Vraag meer informatie aan via de website www.stichtingmubo.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: