°C
dinsdag 23 juli 2024

Cultuurfestival Hillegom

Hillegom – Zaterdag 28 september van 11:00 – 16:00 uur, is de tweede editie van het Cultuurfestival Hillegom. Deze kunstzinnige uitmarkt voor jong en oud vindt plaats in het Fioretti College (Van den Endelaan 5A) in Hillegom. Ook openen diverse Hillegomse locaties hun deuren voor meer dan 70 kunstenaars. Om 12:00 uur zal wethouder Fred van Trigt de feestelijke opening verrichten. Kom een kijkje nemen en ontdek al het moois wat Hillegom op cultureel gebied te bieden heeft!

Het Cultuurfestival Hillegom

Het Cultuurfestival zit volgepakt met creatieve activiteiten, optredens en workshops voor jong en oud. Laat een gedicht op maat schrijven door de Schone Schrijvers en bouw je eigen kinderhut. Of laat je verwonderen door dans, kunst, muziek en theater. Ontdek alle lekkernijen van de Wereldkeuken en Koffieheus, of kom helemaal tot de rust in de handen van Boost Stoelmassage. Voor de allerallerkleinsten is er kinderyoga. Ook kan er naar hartenlust geschilderd worden à la Mondriaan. Zomaar een greep uit het programma. Op het cultuurplein vertellen lokale organisaties je alles over hun cursussen en workshops.

Bekijk ook: Foto’s najaarsfeesten 2019.

Atelierroute door heel Hillegom

Het Fioretti College zal de uitvalsbasis zijn voor het Cultuurfestival. Maar ook andere culturele instellingen in Hillegom stellen hun deuren open voor meer dan 70 kunstenaars, die tijdens de Atelierroute hun werk tentoonstellen.

Bekijk vanaf 16 september het volledige festivalprogramma op www.cultuurfestivalhillegom.nl.

Zaterdag 28 september | 11:00 – 16:00 uur | Gratis Cultuurfestival: Fioretti College Hillegom, Van den Endelaan 5A Atelierroute: diverse locaties

Aankomende evenementen

Lees ook: