Hillegomse DJEFF wint DJ contest Meerlive in Hoofddorp

2 min leestijd

Hillegom – Zaterdag 7 september was de spannende finale van de DJ contest. De wedstrijd werd dit jaar voor het eerst door het grote en bekende Hoofddorpse festival “Meerlive” georganiseerd. Vanuit 32 aanmeldingen mochten de 8 beste DJ’s zich al laten zien tijdens de voorronde in Poppodium Duycker in Hoofddorp. De 4 beste DJ’s van deze avond mochten hun kunsten laten vertonen op het grote Meerlive festival. Dit festival wordt ieder jaar begin september in het Hoofddorpse centrum gehouden. 

DJ contest Meerlive

De Hillegomse Jeffrey Parmentier (DJEFF) mocht het spits afbijten tijdens het DJ contest Meerlive. Ondanks het vroege tijdstip en het nog rustige festivalterrein wist DJEFF er direct al een feestje van te maken.Niet alleen weet hij de plaatjes naadloos in elkaar over te laten gaan. Al snel liet hij zien dat hij niet alleen erg goed en opzwepend kan draaien, maar dat hij ook zelf erg muzikaal is.DJEFF haalde zijn trompet tevoorschijn en speelde live met de liedjes mee. Deze bijzondere performance bleef ook bij de deskundige jury niet onopgemerkt.Met glans wist DJEFF dan ook de andere 3 DJ’s te verslaan en verliet als winnaar het podium.

De grote cheque werd uitgereikt door de bekende rapper Lange Frans. Naast een cursus bij de Amsterdamse DJ school mocht DJEFF afgelopen zaterdag het avondprogramma van Meerlive openen.Hierbij Liet DJEFF enkele duizenden bezoekers dansen en springen voordat Lil Kleine en Waylon het podium betraden. 

Lees ook: Cultuurfestival Hillegom.

DJEFF

Hoewel DJEFF nog geen 18 jaar is, heeft hij al een flinke staat van dienst. Van jongs af aan is Jeffrey al met muziek bezig. Zo is hij al jarenlang lid van de Hillegoms Harmonie Kapel. Sinds een jaar of 3 serieus bezig als DJ. In zijn korte loopbaan is hij niet alleen een graag geziene DJ op feesten en partijen. Ook draait hij op zwemfeestjes op de Ibizaparty’s bij Nederzandt en is hij als DJ te zien geweest op een praalwagen van de bloemencorso. Onlangs heeft DJEFF een cover uitgebracht van het nummer “Hoe het danst” van Marco Borsato, Davina Michelle en Armin van Buuren. Deze is in 2 weken tijd al bijna 3.000 keer bekeken. Zijn cover heeft veel lovende reacties gekregen.En dan nu ook nog winnaar van deze grote DJ-contest. Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.dj-djeff.nl/  

Youtube link “Hoe het danst”https://www.youtube.com/watch?v=ZCo6_PshG8g