°C
dinsdag 16 juli 2024

Kom naar de Peuterbieb

Hillegom – Wat is er fijner dan samen met je (klein)kind te komen luisteren naar een verhaal. Op dinsdag 10 en 17 september zijn de peuters en hun (groot)ouders of oppas welkom in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1) om te luisteren, spelen en dansen. We beginnen steeds om half elf. De toegang is gratis, maar reserveer wel een kaartje voor jou en je peuter via de website. Neem na afloop gezellig een hele stapel boeken mee naar huis voor nog meer (voor)leesplezier.

Lees ook: Het Groot Hillegoms Dictee.

De peuterbieb

De basis voor lezen en leesplezier legt men al in de eerste levensjaren. Tijdens de Peuterbieb wordt spelenderwijs aandacht besteed aan het taalgevoel en de woordenschat van kinderen. Dit doen de kinderen door samen te lezen en ontdekken met leeftijdsgenootjes. De verhalen prikkelen de fantasie en deze gebruiken we ook als we muziek maken en samen spelen of dansen. Voor ouders en oppassen is de Peuterbieb ook gezellig en leerzaam, zij krijgen leestips en delen ervaringen met elkaar.

Dinsdag 10 en 17 september | 10:30 – 11:15 uur | Gratis de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 | Peuters en hun (groot)ouders of oppassen

Aankomende evenementen

Lees ook: