°C
maandag 15 juli 2024

Het Groot Hillegoms Dictee

Hillegom – Al jarenlang een traditie: het Groot Hillegoms Dictee. Op woensdag 11 september kan iedere liefhebber om 19:30 weer aanschuiven in de Bibliotheek Hillegom. Samen met de Harddraverijvereniging Hillegom e.o. (HVH) organiseert de Bibliotheek een Groot Hillegoms Dictee. Het dictee is geschreven door dicteecoryfee Bram Rietveld en is voor sommigen een grammaticale kwelling. Voor anderen bestaat er niets mooiers dan te presteren bij het spellen van al die lastige woorden, wel of geen cedilles, accenten en hoofdletters.

Lees ook: Leerlingen fusieschool starten nieuwe schooljaar op de rode loper.

Zet je nu wel of niet een koppelteken tussen zee- egels en ge-sms’t? En schrijf je apekool of apenkool? Durf jij het aan? De winnaar geniet het hele jaar hoog aanzien in Hillegom en is een jaar lang eigenaar van de Dictee-wisseltrofee! Deelname is gratis, maar wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Reserveer een kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Woensdag 11 september | Aanvang 19:30 uur | Gratis de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 in Hillegom

Aankomende evenementen

Lees ook: