Help HOZO naar de kermis

Hillegom – Van 12 tot en met 15 september is het kermis in Hillegom. Ook dit jaar wil HOZO de bewoners van Bloemswaard, Parkwijk en Maronia een onvergetelijke kermismiddag bezorgen. En wel op donderdag 12 september. Om dat mogelijk te kunnen maken, is HOZO afhankelijk van de inzet van veel medewerkers en vrijwilligers.

Lees ook: Het Groot Hillegoms Dictee.

Een aantal mensen heeft al hulp aangeboden, maar HOZO heeft nog heel wat handjes nodig. Iedereen die het leuk vindt om een van de cliënten van HOZO naar en op de kermis te begeleiden, samen oliebollen te eten en na afloop nog even iets te drinken kan zich tot maandag 9 september 12:00 uur aanmelden via info@hozo.nl of 0252 – 576 500. Op dinsdag 10 september krijgen alle deelnemers bericht op welke locatie zij worden verwacht. HOZO ontvangt de deelnemers om 13:00 uur op de locaties. Rond 13:30 uur is het vertrek naar de kermis. De middag, inclusief terugtocht en drankje bij terugkeer, duurt tot ongeveer 16:30 uur.