°C
woensdag 24 juli 2024

Wijzigingen Hillegomse Najaarsfeesten

Hillegom – In Het programmaboekje van de Hillegomse Najaarsfeesten staan een aantal foutjes. Zo wordt de je de bouleswedstrijd, die op woensdag 11 september staat gepland, niet aangekondigd. Deze wedstrijd begint om 19.00 uur op de jeu de boules baan aan de Zanderij. Opgeven kan op de avond zelf aan de bar. Op dinsdag 10 september vindt er een muziekquiz plaats bij Café Murphy’s. De kaarten voor dit evenement zijn voor 5 euro verkrijgbaar aan de bar van dit café. Wees er snel bij, want vol is vol.

Lees ook: Gratis vervoer voor senioren naar Festival der Ontmoeting.

Ook staat Feestband Klaar  niet op vrijdag 6 september bij Villa Flora op het podium, maar op zaterdag 7 september. Het optreden begint om 21.00 uur De feestavond is gratis toegankelijk. Feestband klaar is zoals de naam al doet vermoeden een allround feestband, die garant staat voor een gevarieerd optreden. De muzikaal zeer sterke bandleden brengen een breed repertoire met tal van hoogtepunten en nemen ook blazers mee om het optreden te versterken. De feestavond is gratis toegankelijk.

Aankomende evenementen

Lees ook: