°C
dinsdag 16 juli 2024

Gratis vervoer voor senioren naar Festival der Ontmoeting

Hillegom – Wilt u graag een bezoek brengen aan het Festival der Ontmoeting in de Kulturele Raad in Hillegom, maar heeft u geen vervoer? Maakt u zich geen zorgen, WelzijnsKompas lost uw vervoersprobleem op. De Seniorenbus pendelt op 12 oktober heen en weer tussen Lisse en Hillegom. Deze dienst wordt gratis aangeboden want wij willen iedereen de kans geven het festival te bezoeken.

Twee opstappunten heenreis

Vanaf De Beukenhof vertrekt de bus om 10.30 uur, 11.30 uur, 12.30 uur en 13.30 uur en vanaf ’t Poelhuys vertrekt de bus om 10.40 uur, 11.40 uur, 12.40 uur en 13.40 uur. Adres De Beukenhof – Eikenlaan 2, Lisse. Adres `t Poelhuys – Vivaldistraat 4, Lisse.

Terugreis

Vanaf de Kulturele Raad kunt u om 13.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur teruggebracht worden naar het opstappunt.

Lees ook: Nationale burendag.

Wilt u graag meerijden?

Meld u aan via het telefoonnummer 0252-415 468. Helaas is het niet mogelijk om rolstoelen, rollators en scootmobielen te vervoeren. Het Festival der Ontmoeting is één van de activiteiten die wordt georganiseerd in het kader van het Jaar Vol Ontmoeting. WelzijnsKompas schenkt tijdens het Jaar Vol Ontmoeting extra aandacht aan ontmoeting en maakt eenzaamheid bespreekbaar. Wij doen dit o.a. door het organiseren van dialoogtafels, vriendschappelijk speeddaten en het uitgeven van het magazine ‘ Elkaar Zien’ Wie weet roept het Jaar vol Ontmoeting op tot nóg meer mooie ontmoetingen en initiatieven.

Aankomende evenementen

Lees ook: