Met Open Monumentendag naar Open Hof

1 min leestijd

Hillegom – Op zaterdag 31 augustus a.s. is het de Open Monumentendag in Hillegom. Dit jaar doet Open Hof hier weer aan mee. Van 10.00 tot 15.30 uur ben je van harte welkom aan de Raadhuisstraat 3 in Hillegom om eens te komen kijken. 

Open Hof

We willen de bezoekers niet alleen ons mooi opgeknapte gebouw laten zien. Maar ook wat we er in doen en wat we willen uitdragen. Heb je al vaker (of misschien nog wel nooit) van Open Hof gehoord en ben je benieuwd naar deze jonge en jeugdige kerkgemeenschap? Kom dan langs op 31 augustus en neem een kijkje achter de schermen. We laten wat zien van onze activiteiten zoals de wekelijkse samenkomst met veel live muziek, Het Eetcafé, de Inloop, Jeugdclub en de Alpha Cursus. 

Open Monumentendag

Het is natuurlijk ook de moeite waard om ook een bezoek te brengen aan de andere Hillegomse deelnemers aan deze Open Monumentendag. 

Lees ook: Tafel van WelzijnsKompas.