Tafel van WelzijnsKompas

1 min leestijd

Lisse – Maandag 2 september is er weer een Tafel van WelzijnsKompas. Deze activiteit vindt plaats van 15.00 tot 16.30 uur in de bibliotheek van Lisse. Iedereen is welkom met een vraag over bijvoorbeeld mantelzorg, vrijwilligerswerk, zelfstandig wonen of sociale contacten. Regelmatig is een organisatie aan tafel aanwezig met informatie over vrijwilligerswerk of diensten & activiteiten.

Agenda in september

  • 9 september: Buurtwerker Dionne Scheepmaker van WelzijnsKompas
  • 16 september: Zonnebloem
  • 23 september: Let op: deze dag is de Tafel van WelzijnsKompas aanwezig op de jaarmarkt en niet in de bibliotheek!

Aanschuiven bij de Tafel van WelzijnsKompas is geheel kosteloos. Men kan een test doen, om te ontdekken welk vrijwilligerswerk bij hen past. Of een afspraak maken voor een adviesgesprek met één van de adviseurs van WelzijnsKompas.

Wie alvast op zoek wil naar activiteiten of vrijwilligersvacatures, kan eens een kijkje nemen op www.vrijetijdsbestedinglisse.nl of www.welzijnskompas.nl. Wie liever informatie krijgt tijdens een persoonlijk gesprek, is van harte welkom aanstaande maandag. Voor meer informatie en/of vragen kan contact worden opgenomen met Ingrid van der Ploeg WelzijnsKompas Hillegom-Lisse (0252) 757 100, bereikbaar van 09.00 – 12.30 uur.

Lees ook: WelzijnsKompas Hillegom-Lisse zoekt vrijwilligers.

WelzijnsKompas is de welzijnsorganisatie voor bewoners in Hillegom en Lisse. WelzijnsKompas helpt buurten leefbaar maken en ondersteunt kwetsbare bewoners om zichzelf (weer) te redden en mee te doen in de samenleving. Want niemand mag tussen wal en schip raken, iedereen telt mee.