°C
dinsdag 23 juli 2024

HOZO en WelzijnsKompas samen op jaarmarkt

Hillegom – Op donderdag 29 augustus is er jaarmarkt in Hillegom. Ook HOZO en WelzijnsKompas zijn van de partij en delen samen een kraam. Tussen 11:00 uur en 21:00 uur zullen medewerkers van HOZO en WelzijnsKompas een kraam voor Brasserie De Houttuin bemannen.

Iedereen is van harte welkom voor informatie over alles rondom (thuis)zorg, huishouding, personenalarmering, HOZO Servicepas, activiteiten en Open Eettafel en Avondrestaurant. De medewerkers van HOZO geven ook informatie over de mogelijkheden voor (vrijwilligers)werk, opleidingen en stages bij HOZO. WelzijnsKompas informeert bezoekers onder andere over mantelzorgondersteuning en vrijetijdsbesteding in Hillegom.

Voor meer informatie: www.hozo.nl , 0252 – 576 500 en www.welzijnskompas.nl , 0252 – 757 100.

Lees ook: Tafel van WelzijnsKompas.

Aankomende evenementen

Lees ook: