Vrijwilligers gezocht voor het Festival der Ontmoeting

1 min leestijd

Hillegom – WelzijnsKompas organiseert i.s.m. Bewust Bollenstreek op zaterdag 12 oktober het Festival der Ontmoeting in de Kulturele Raad, Prinses Irenelaan 16 Hillegom. Het wordt een feestelijke dag met interessante en inspirerende workshops en sprekers, creatieve (kinder)activiteiten, theater, dialogen, muziek, informatie over lokale ontmoetingsactiviteiten en nog veel meer leuks.

Het wordt een dag waarop mooie ontmoetingen centraal staan en iedereen écht gezien wordt. Bezoek het Festival der Ontmoeting en ga met een lach op het gezicht en vol inspiratie weer naar huis. Wij nodigen iedereen, zowel jong als oud, uit om zaterdag 12 oktober van 11.00 uur – 16.00 uur dit festival te bezoeken. Deelname is gratis.

Zin om een activiteit te organiseren tijdens het Festival der Ontmoeting? Of meehelpen als vrijwilliger tijdens deze dag? We zijn nog op zoek naar gastheren/dames, technici en mensen die het leuk vinden om de kinderactiviteiten te begeleiden. Neem contact op met Carlijn French, c.french@welzijnskompas .nl / 06-45 162 321 . Meer informatie is te vinden via www.welzijnskompas.nl/sociale-contacten.

Lees ook: Zorg- en welzijnsbeurs.

Het Festival der Ontmoeting vindt plaats in het kader van het Jaar vol Ontmoeting. Tijdens dit jaar vinden er diverse dialoogtafels en vriendschappelijk speeddate bijeenkomsten plaats. Begin juli is het tijdschrift Elkaar Zien uitgegeven. Het doel is om mensen met elkaar te verbinden. Wie weet roept het op tot nóg meer mooie ontmoetingen en initiatieven.