°C
zaterdag 13 juli 2024

Zorg- en welzijnsbeurs

Hillegom – Op zaterdag 26 oktober organiseert HOZO wederom een Zorg- en welzijnsbeurs. De eerdere beurzen van HOZO waren een groot succes en trokken veel bezoekers. Dit jaar bundelen HOZO en AC Media & Events hun krachten om de bezoekers te kunnen trakteren op nog meer diversiteit.

Lees ook: Bloembollen- en vaste plantensector zet proces van duurzamen in.

De Zorg- & welzijnsbeurs wordt gehouden in Bloemswaard en Dienstencentrum Elsbroek. Op de beurs zullen diverse standhouders staan met producten, informatie en advies op het gebied van zorg, welzijn en lifestyle. Daarnaast zijn er verschillende demonstraties en activiteiten. Ook is er muziek en horeca.

De beurs is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden.

Datum: 26 oktober 2019; tijd: 11:00 – 16:00 uur;

locatie: Bloemswaard en Dienstencentrum Elsbroek, Garbialaan 3/Abellalaan 1, Hillegom.

Aankomende evenementen

Lees ook: