°C
maandag 15 juli 2024

Nog tweemaal erop uit met Vrienden van Oud Hillegom

Hillegom – Stichting Vrienden van Oud Hillegom heeft tot dusverre succesvolle zomeravondactiviteiten achter de rug. De wandelingen en fietstochten hebben veel deelnemers naar Kwekerij Veelzorg gelokt. De Feit- of fictiewandeling was een uitschieter met 40 deelnemers en de Tuinen- fietsroute met 30 deelnemers.

Er staan nog twee zomeravondactiviteiten op het programma bij de Vrienden van Oud Hillegom. Op 31 juli fietsen we de Oorkonde-route. Hierbij fietsen we langs een aantal Hillegomse panden aan wiens eigenaren de Vrienden- oorkonde is uitgereikt voor het historisch in stand houden of restaureren van het pand in hun eigendom. Op 7 augustus wandelen we de Villa-wandeling waarmee we u langs een aantal interessante villa’s zullen voeren en de gidsen zullen vertellen over de geschiedenis ervan. Voor beide activiteiten geldt dat zij nieuw zijn samengesteld en het vertrek- en eindpunt is Kwekerij Veelzorg aan Stationsweg 131. Hier kan iedereen na afloop napraten onder het genot van een versnapering. Deelname kost € 3,00 en aanmelden is niet nodig.

Lees ook: Zorg- en welzijnsbeurs.

De vrijwilligersorganisatie Stichting Vrienden van Oud Hillegom zet zich op verschillende manieren in voor historisch Hillegom. Dit doen zij bijvoorbeeld door het organiseren van allerlei evenementen. Zie hiervoor de website www.vriendenvanoudhillegom.nl . U bent van harte welkom in het Vrienden-onderkomen op Kwekerij Veelzorg, Stationsweg 131, op dinsdagavonden van 19.30-21.30 uur en elke eerste dinsdagmiddag van de maand van 13.30-16.00 uur.

Aankomende evenementen

Lees ook: