°C
dinsdag 23 juli 2024

Samenspeelpresentatie Hillegomse Muziekschool

Hillegom – Op de Hillegomse Muziekschool zijn maandag 24 juni de samenspeelweken van start gegaan. Tijdens deze projectweken krijgen leerlingen de gelegenheid om in een groep samen te spelen. De leerlingen hebben gedurende drie weken groepslessen gehad en leren samen muziek maken in een band, vioolkwartet, gemengd ensemble etc.

Zaterdag 13 juli is de afsluiting van dit project en is er een presentatie van al deze groepen. Zij treden op tijdens de samenspeelpresentatie in het Fioretti College Hillegom. Door de vele enthousiaste reacties zal er van 12.30 uur tot 16.15 uur op twee verschillende locaties in de school worden opgetreden. De presentatie wordt afgesloten door het muziekschoolorkest o.l.v. Erik Warmerdam. Een grote groep leerlingen en docenten zullen van 15.30 tot 16.00 met elkaar repeteren. Om 16.00 is het eindresultaat te horen in het afsluitende optreden van de samenspeelpresentatie.

Lees ook: Diploma-uitreiking Hillegome Muziekschool.

Het beloofd een middag te worden vol met muziek en veel afwisselende optredens. Iedereen is van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie, thee of limonade de optredens van de samenspeelpresentatie te komen beluisteren. Een leuke manier om te horen wat de leerlingen hebben bereikt in het afgelopen cursusjaar, maar ook om kennis te maken met de Hillegomse Muziekschool. Er is ook een informatiestand van de muziekschool aanwezig waar je kunt inschrijven voor het nieuwe cursusjaar.

Aankomende evenementen

Lees ook: