Diploma-uitreiking Hillegomse Muziekschool

Hillegom – Muziek maken, naar les gaan: je kunt er wel erg veel plezier in hebben, maar je wilt toch ook wel weten of je vorderingen maakt. Daarom worden er jaarlijks examens afgenomen op de Hillegomse Muziekschool. Elk schooljaar krijgen alle leerlingen t/m 16 jaar de kans mee te doen met de graadexamens, maar ook volwassen leerlingen mogen deelnemen aan de examens.

Vanaf ongeveer het derde lesjaar beginnen de uitgebreide examens, namelijk de Fase-examens. Deze examens bestaan uit een theorie-examen en een praktijkexamen. De praktijkexamens zijn voor een jury van drie docenten, een spannend moment. Zaterdag 15 en 22 juni waren de praktijkexamens en alle leerlingen zijn geslaagd!

Lees ook: Sport- en beweegfestival.

Zaterdag 13 juli is de diploma uitreiking om 12.00 uur in het Fioretti College Hillegom. Hier worden de geslaagde leerlingen in het zonnetje gezet en krijgen de leerlingen hun behaalde theoriecertificaat en/of praktijkdiploma. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Geslaagden 2019: Fase A

 • Mieke Heyneke, piano
 • Aaron Verhoeff, piano
 • Myrthe Verkleij, viool
 • Michel van Kampen, slagwerk
 • Eveline Monster, dwarsfluit
 • Yildiz Sanders, dwarsfluit

Fase B

 • Rik van Rootselaar, piano
 • Isabelle Monster, trompet
 • Lune van Kaam, viool
 • Fabiënne Kok, saxofoon
 • Juriaan Kok, saxofoon
 • Luc Heijnen, klarinet
 • Daan-Leo Overtoom, accordeon
 • Madeleine Turk, dwarsfluit
 • Emma Verschoor, dwarsfluit
 • Elise Wouters, dwarsfluit
 • Floor van Liere, theorie

Fase C

 • Lianne Verschoor, piano
 • Marijn Pos, gitaar
 • Iris Koppert, dwarsfluit