°C
dinsdag 23 juli 2024

Samenkomst in Open Hof Hillegom

Hillegom – Zondag 7 juli om 10.30 uur houdt Open Hof haar wekelijkse samenkomst aan de Raadhuisstraat 3 in Hillegom. Het thema van de samenkomst is ‘Dichtbij het eind’. Loop gerust eens binnen, iedereen is welkom! Denk jij wel eens na over wat er gebeurt als het leven eindigt? Misschien is het een beangstigend gevoel, of wellicht maak je je nergens druk over. Steven Parmentier spreekt zondag in Open Hof over ‘het einde’. En geen zorgen, het thema klinkt wellicht wat deprimerend, maar het belooft een mooie samenkomst te worden met een boodschap van hoop.

Lees ook: Bijzonder optreden The Albert Mooneys.

Open Hof is de laagdrempelige en gezellige geloofsgemeenschap aan de Raadhuisstraat. Er is een creche en kinderprogramma voor de kids. Voor meer informatie: www.openhof.com.

Aankomende evenementen

Lees ook: