E-books ‘mee’ op vakantie?

Hillegom – Wil je graag e-books lezen op je e-reader, tablet of telefoon? Maar weet je niet goed hoe je de e-books van de Bibliotheek erop krijgt? Dan is deze gratis workshop iets voor jou! De workshop is dinsdag 2 juli in de Bibliotheek Bloemendaal, donderdag 4 juli in de Bibliotheek Heemstede, dinsdag 9 juli in de Bibliotheek Hillegom en donderdag 11 juli in de Bibliotheek Haarlem Centrum.

De workshop is alleen voor leden van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland. We beginnen steeds om 9:00 uur. Bestel je kaartje via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Neem je e-book mee

De zomervakantie staat voor de deur! E-books meenemen op vakantie is dé oplossing om die zware tassen te vermijden. Ideaal, want je hebt je boek zo ook altijd bij de hand. Maar hoe download je een e-book van de Bibliotheek? En hoe krijg je dit boek dan uiteindelijk op je apparaten? Tijdens deze workshop krijg je alles haarfijn uitgelegd. Daarnaast geven wij je graag tips om meer inspiratie op te doen voor e-books. Na deze workshop kun je zelfstandig inloggen bij de online Bibliotheek, en boeken op een makkelijke manier uitkiezen en downloaden om in de app of op je e-reader te lezen. 

Lees ook: Bier en BBQ festival bij brouwerij Klein Duimpje.

Kom je naar de workshop?

Neem dan wel je lenerspas mee, zo kunnen we direct helpen bij het inloggen. Ook is het handig als je meteen je apparaat meeneemt waar je de e-books op wilt lezen. Wil je lezen via de app? Neem dan je telefoon of tablet mee. Wil je lezen op de e-reader? Neem dan ook je laptop en e-reader mee. Heb je geen laptop ter beschikking? Er is een laptop in de Bibliotheek waarop wij je de stappen alsnog kunnen laten zien.

Dinsdag 2 juli | 09:00 – 11:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Bloemendaal, Korte Kleverlaan 9 in Bloemendaal

Donderdag 4 juli | 09:00 – 11:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Heemstede, Julianaplein 1 in Heemstede

Dinsdag 9 juli | 09:00 – 11:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Hillegom, Sportlaan 1 in Hillegom

Donderdag 11 juli | 09:00 – 11:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 in Haarlem