°C
woensdag 24 juli 2024

Alzheimer Café Bollenstreek

Hillegom – Op 18 juni is het thema van het Alzheimer Café Bollenstreek: “in evenwicht met elkaar de regie houden”. Ook met dementie kun je prettig leven met de mensen om je heen. Dat vraagt om nieuwe energie en creatief omgaan met je mogelijkheden. De aanwezigen geven elkaar deze avond eigen voorbeelden en inspiratie om dit zo lang mogelijk vol te houden.

Duo Carmen ondersteunt de aanwezigen op muzikale wijze en maken er een gezellige en informele avond van met muziek, zang en dans.

Het Alzheimer Café is in Hillegom: in de grote zaal van WZC Bloemswaard (Garbialaan 3). De inloop is vanaf 19:00 uur. Het programma start om 19:30 uur en eindigt om 21:30 uur. Het Alzheimer Café is vrij toegankelijk voor mensen met dementie, partners, familie, zorgverleners en andere belangstellenden. De toegang is gratis inclusief consumpties.

De avond is een mooie afsluiting van dit seizoen Alzheimer Café Bollenstreek. En een uitnodiging aan iedereen om in september het Alzheimer Café weer te bezoeken, voor informatieve en aangename avonden. Het programma van het nieuwe seizoen, krijgen de aanwezigen op deze avond alvast mee.

Lees ook: N208 Hillegom-Noord gaat dicht voor werkzaamheden.

Het Alzheimer Café Bollenstreek is een initiatief van Alzheimer Nederland en wordt mede mogelijk gemaakt door de werkgroep die bestaat uit: WelzijnsKompas, Marente, HOZO, Zorgbalans, Buurtzorg, GGZ Rivierduinen.

Aankomende evenementen

Lees ook: