°C
zaterdag 13 juli 2024

N208 Hillegom-Noord gaat dicht voor werkzaamheden

Hillegom – Er worden werkzaamheden uitgevoerd aan de N208. Tussen de rotonde Pastoorslaan en Kennemerbeekweg wordt het asfalt van de rijbanen en de parkeervakken vervangen. De weg zal hiervoor twee avonden en nachten dichten zijn.

Asfalteren in de avond en nacht van 12 op 13 juni en van 13 op 14 juni

De Weerensteinstraat en Haarlemmerstraat zijn op beide avonden en nachten afgesloten voor alle auto’s en vrachtverkeer tussen 20:00 uur en 06:00 uur. Tussen deze tijdstippen kunnen bewoners langs dit deel van de weg niet parkeren. Wel kunnen zij op eigen terrein parkeren, maar tussen 20:00 uur en 06:00 uur kunnen ze hun eigen terrein niet op- of afrijden. De fietspaden en stoepen blijven gewoon open voor fietsers en voetgangers. Alleen blijft dat deel van het fietspad dicht waar op dat moment aan gewerkt wordt.

Dit stuk zal worden afgesloten tijdens de werkzaamheden.

Werkzaamheden van 20:00 uur tot 06:00 uur

  • Woensdag 12 juni 20:00 uur: start werkzaamheden (verwijderen laag van ongeveer 4 cm van het asfalt)
  • Donderdag 13 juni 06:00 uur: weg weer open voor verkeer
  • Donderdag 13 juni 20:00 uur: vervolg werkzaamheden (nieuw asfalt en belijning op de weg)
  • Vrijdag 14 juni 06:00 uur: weg weer open voor verkeer

Overige informatie

Hulpdiensten zijn op de hoogte van de werkzaamheden. Bij calamiteiten neemt de gemeente passende maatregelen.

Aankomende evenementen

Lees ook: