°C
maandag 15 juli 2024

Bouw een Romeins fort met Minecraft

Hillegom – Experimenteer je graag? Houd je van spellen waarbij je moet bouwen? Of ben je al fan van Minecraft? Kom dan woensdag 19 juni van 15:00 – 17:00 uur naar de workshop Bouw een Romeins fort met Minecraft in de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1). De gratis workshop is voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar. Bestel een kaartje via de website van Bibliotheek Zuid-Kennemerland.

In koppels ga je een heel fort bouwen in Minecraft. Heb je het nog nooit gespeeld? Maakt niet uit! Alles wordt tijdens de workshop uitgelegd. Je begint met lege handen, maar al snel zal je de meest wonderlijke gebouwen bouwen! 

Lees ook: Dialoogtafel Elkaar zien.

Wat is Minecraft?

Minecraft is een spel dat op de computer, Xbox, Playstation of tablet kan worden gespeeld. Creativiteit staat centraal , want er is geen verhaallijn. Je kunt van alles zelf gaan bouwen. Een dorp, een pretpark, wat je maar wilt. En oh ja, alles is vierkant! 

Aankomende evenementen

Lees ook: